ACTIVITATS DE VACANCES

Gaudeix d’una aventura única, d’amistat i natura.

Les colònies és un espai de convivència i diversió amb amics i amigues, lluny de la ciutat i en una casa de colònies.

Es tracta d’una proposta educativa on, al voltant d’un eix d’animació i d’activitats, els infants posen en pràctica les seves habilitats, hàbits i valors, al llarg d’uns quants dies fora de l’entorn familiar.

Diversió, emocions, excursions, amistat, convivència, lleure, higiene, salut, alimentació, cooperació i participació en les feines de la casa, formen part de la vida diària de la colònia i que oferim ja fa més de 20 anys.


#CasalEstiu #CasalHivern #Colonies

Un món de diversió, descoberta i experimentació, a prop de casa teva.

Facilita als nens i a les nenes l’excepcionalitat d’un temps de vacances amb la possibilitat de gaudir d’una experiència lúdica i engrescadora a la mateixa ciutat i prop de la família.Els casals són una demanda social que moltes famílies necessiten per a fer compatibles els horaris laborals de les mares i dels pares, amb la imprescindible atenció als fills i a les filles.

Els Casals han d’assumir tots aquests plantejaments i sintetitzar-los en una proposta educativa de qualitat. Les activitats potenciaran la curiositat, la descoberta i la implicació amb l’entorn tant social com humà.


Tria la teva experiència

Posem al l’abast dels adolescent i joves l’oportunitat de triar experiències interessants per gaudir dels seu oci i a la vegada la possibilitat de transformar, intervenir , participar i desenvolupar les iniciatives que cadascuna d’elles proposa.

Rutes

Aventurar-se i conèixer (a peu o en bici) nous indrets, pobles i ciutats, relacionar-se amb altres persones, interactuar amb el medi natural, són algunes de les propostes que podràs gaudir en una Ruta. Et convidem a participar-hi, durant uns dies, per a què experimentis una gran experiència de vacances.

Camps de treball

Cooperar i comprometre’s amb l’entorn és un valor que s’ha d’aprendre.
Mitjançant aquesta experiència pretenem incentivar els joves en projectes de cooperació. Participar activament en tasques de millora i restauració d’infraestructures de camins o rutes, d’espais arquitectònics i/o arqueològics, així com de la col·laboració en projectes d’estudis de fauna o biodiversitat de l’entorn.

Intercanvis internacionals

Posar en pràctica les teves habilitats per a relacionar-te, copsar altres maneres de fer, pensar, i enfortir els llaços amb joves d’altres països, ciutats o pobles com una alternativa diferent de vacances.

Campaments

Activitat de natura al 200%. Podràs compartir aventures, conèixer nous amics, gaudir de l’entorn, participar i col·laborar en les tasques diàries del campament durant uns quants dies, envoltats de natura.

Espai Jove

És un espai exclusiu, a prop de casa teva i ple de propostes d’entreteniment i educació per gaudir d’unes vacances diferents. Excursions, sortides, activitats dirigides i espai de noves tecnologies entre d’altres, són una petita mostra del que farem plegats.

Campus Digital Jove

Professionals de la comunicació i de referència tant en l’àmbit digital , com en l’àmbit del lleure educatiu, posaran a l’abast dels joves ofertes de lleure digital amb uns propòsits clars:

• Potenciar les competències i habilitats 
digitals pròpies de la societat actual
a través del joc i l’experimentació.
• Treballar la creativitat i la participació en
entorns virtuals, la responsabilitat i bon ús
de les tecnologies digitals.


#Ruta #CampdeTreball #Intercanvi #Ejove #CampusJove